svar på spørsmål [del 1]

Hvordan musikk hører du på? Når jeg blar nedover i iTunes-biblioteket går det for det meste i electronica, electronica/dance, pop, pop/rock og alternativ. Min all time favorittartist er Moby, spesielt sanger som Natural Blues, Porcelain, The Stars og ikke minst In My Heart. Jeg hører også mye på Regina Spektor, Fever Ray, La Roux, Lily Allen, Sia, Yelle osv... I det siste har jeg hatt disse sangene på hjernen: The Dull Flame Of Desire Remix (Björk), Bulletproof og Quicksand (begge av La Roux).

2124592edited1

Du legger ut bilder på bloggen nesten hver dag. Fotograferer du hver dag? Absolutt ikke. Kanskje én gang i uka. Ofte får jeg sånne kick for å ta bilder, og da hender det jeg har et lite lager som varer en stund. Ofte legger jeg ut gamle bilder jeg tar opp igjen på ny. En liten hemmelighet er at jeg ofte lager flere innlegg i helgene, slik at det bare er til å trykke på publiser i et lite friminutt på skolen eller noe slik. 

Går du media? Nei, jeg går vanlig allmenn på Stavanger Katedralskole. 

Hvilket kamera var ditt første? Var du fornøyd med det? Regner med at du tenker speilrefleks? Det var et Nikon D40. Var utrolig fornøyd med det, men følte jeg vokste litt ut av det.

Kan du forklare litt bedre hva du stiller inn kameraet på når man skal ta bokeh-bilder? Jeg bruker program A (på Nikon), og stiller blenderen på det laveste tallet (som er 1.4 på objektivet jeg vanligvis bruker om jeg ønsker bokeh: 50mm 1.4)

Hey, kunne du tenke deg å være min personlige fotograf? Så kan du ta litt intime bilder av meg! Kunne jeg gjerne se for meg, du som er så god med kameraet! HAHA! Med glede.

Liker du Pizza? Jeg elsker pizza!

Jeg har Nikon D40, og har planer om å kjøpe meg nytt kamera til neste år. Noen nikon kameraer du anbefaler? Jeg hadde jo et Nikon D40 selv, før jeg byttet til et D300. Vil absolutt anbefale deg å gjøre det samme. Kunne ikke vært mer fornøyd enn jeg er. Det er noe helt annet å ta bilder med! Opplevelsen blir hundre ganger bedre. Dessverre tror jeg D300 er ute av produksjon, så det er vel ikke mulig å få kjøpt det nytt, men du kan gjøre som meg (hvis du ønsker å spare ca. 5000 kr) og kjøpe brukt. Om du ikke ønsker det, kan du jo se på D300s, som du også kan filme med.

Hvike Kameraer har du?

untitled1

Nikon D40, LOMO LC-A, Nikon D300, Fujifilm V10 og Fuji HD-M (et filmbasert undervannskamera).

Hvilket av kameraene dine liker du best? Selvfølgelig det nye, Nikon D300. Men er også blitt veldig glad i LOMOen!

Jeg er ei jente på 11 år, og har Nikon D60, hvilke andre speilreflekser kan du anbefale meg? Tror egentlig et Nikon D60 holder for nå. Vent heller litt, så vil det være en haug med nye og spennende kameramodeller ute på markedet!

Er du snill? Nei, jeg biter. 

Hva er det du liker best å ta bilder av? Ååh, vanskelig spørsmål. Jeg har perioder der jeg kun vil ta studiobilder, perioder jeg tar bilder av blomster og insekter, perioder hvor jeg kun tar portrettbilder og så har jeg perioder der jeg prøver ut masse nytt. Jeg utforsker enda, og har ikke funnet én ting jeg liker bedre enn annet.

 

I morgen kommer det svar på blant annet hvilke blogger jeg leser, favorittbilder og hvor jeg henter inspirasjon fra! Hvis du ønsker å stille meg spørsmål, vennligst spør i dette innlegget.
Kommentarer:

bra svart! du skal vite att jeg ELSKER alle bildene dine!

18.nov.2009 @ 20:28


Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/13157407