ha det bra, Norge!

Nå reiser jeg til Oslo og så videre til Canada. Hva som skjer med blogging har jeg ikke bestemt meg for helt enda, og jeg tror jeg må se det litt an. Det blir nok uansett ikke så mye tid til blogging de første ukene.

Ha det fint her hjemme i Norge!
12 dager igjen

Tror kanskje denne bloggen tar en liten pause mens jeg er i Canada et år. Tanken var først å skrive en Canada-blogg og fortsette med foto på kameralek, men akkurat nå tror jeg heller det blir Canada-blogg med mye foto. Hva sier dere? Håper mange vil følge meg selv om jeg skifter blogg!
Behind the scenes


For å se alle bildene trykk her.

bloglovin

eeepic dagI dag har jeg vært assistent for Helle som har tatt bilder til eksamen. På det første bildet lærte jeg forresten at man ikke skal se rett inn i en blits. Au *blind*.


Meg, Martin Mentzoni og Helle Navrátil

Edit: dette er bare "behind the scenes", altså!

bloglovin

planer for ny photoshootI dag har jeg og Meli vært og handlet kjoler på Fretex, og denne her fikk jeg faktisk for 398 kr! Kjolene skal vi bruke i et lite fotoprosjekt, men jeg sier ikke mer enn: vann, skog og prinsesse. Gleder meg så syyykt!

bloglovin

and the winner is...

Harmoni av blekkblod! Gratulerer med en velfortjent seier. Du vil så fort som mulig få tilsendt bildet ditt printet i valgfri størrelse opp til 20x30 og en liten hemmelig overraskelse! Send meg en mail (mari_mari_111@hotmail.com) med hele bildefilen, adresse og ønsket printstørrelse.
 
Besøk gjerne bloggen til vinneren her!

konkurranse (del 3): avstemning

Jeg har nå vært gjennom alle bidragene som ble sendt inn. Det var utrolig mange flotte bidrag, og å velge ut kun 5 stk. var ikke enkelt! Måtte til og med tilkalle ekstra forsterkninger. Det er nå opp til dere hvilket bilde som skal vinne sitt bilde printet i valgfri størrelse opp til 20x30 (A4) + en hemmlig overraskelse.

Regler
- du kan stemme på maks to bilder.
- du må skrive inn mail eller bloggadresse, hvis ikke teller ikke din stemme.


1) harmoni av blekkblod.blogg.no


2) enestående av xbob.blogg.no                                                                   3) musikk av lenel.blogg.no


4) eventyr av stillwaters.blogg.no


5) blå av maritafoto.blogg.no

Måtte den beste vinne! :)

bloglovin

.Har dere noen gang vært inne på reflexfoto.se? Det er en av favorittbloggene mine, og jeg har vært så utrolig heldig at jeg skal få være med å poste bilder på denne bloggen! Jeg er så glad! Det er helt sykt at jeg skal få blogge sammen med alle disse kjempedyktige svenske fotografene.

Trykk her for å besøke reflex. Og bloglovin er ikke ulovelig.

konkurranse (del 2)

Her kommer del 2 av min første konkurranse på bloggen. For dere som ikke har sett del 1 kan du trykke her. Takk for alle bidragene!

Ordene dere har sendt inn skal jeg nå bruke som tema i en liten fotokonkurranse. For å delta må du sende inn et bilde som passer sammen med et av ordene nedenfor, og hvilket ord du har brukt må du selvfølgelig skrive. Jeg håper mange ønsker å delta!

Regler
♥ Du kan kun delta med ett bilde.
♥ Sammen med bildet må du skrive hvilket ord du har valgt.
♥ Dette skal du poste i et innlegg på bloggen din, hvor du også linker til dette innlegget.
♥ Legg igjen en kommentar i dette innlegget hvor du linker til ditt bidrag.
♥ Bildet må være 700px, men om dette ikke går kan du sende bildet til meg (mari_mari_111@hotmail.com) i tillegg til å poste det i valgfri størrelse på bloggen. Husk å skrive bloggadressen din i mailen.

Premie
Jeg velger ut ca. 5 bilder som dere senere skal stemme på, og vinneren får bildet sitt printet i valgfri størrelse opp til 20x30 (A4) + en annen hemmelig overraskelse!

Ordene du kan velge mellom
Jeg håper mange ønsker å bli med!

bloglovin

konkurranse (del 1)

I dag, 9. april, fyller bloggen min ett år. I den anledning skal jeg holde min første konkurranse her på bloggen, og jeg håper mange av dere har lyst til å bli med! Del 1 går ut på at du skal skrive et ord du liker. Det kan være hest, sukker, glede, melk - ja, bare et ord du liker av en eller annen grunn. Disse skal jeg bruke i del 2, men jeg vil ikke røpe hvordan. Det vil bli premie, selv om jeg ikke har funnet helt ut hva (enda).Håper jeg får inn mange bidrag! Uten ord blir det ingen del 2.

sailing with paradise

Da jeg ikke har noe nytt å meddele kan jeg tipse om en blogg skrevet av en kollega. Han er på (ca.) jordomseiling, og skriver om hva han opplever samt masse flotte bilder. Kjempespennende! Nedenfor kan du se to bilder lånt fra bloggen hans.

Trykk her for å komme til bloggen.Foto: Andreas Kalvig Anderson

feil

Til alle dere som bruker Explorer som nettleser: bloggen skal ikke se slik ut, den skal være midtstilt. Er på saken!

i mellomtiden kan dere...

... skjekke ut bloggen til H. K. Bendiksen hvor dere kan lese en intervju hun hadde med meg.
... titte innom min midlertidige hjemmeside.
... se resten av bildene jeg tok for heldressen AU på deres hjemmeside.

jeg kommer tilbake når jeg har noe nytt


hurra for meg som fyller 17!


hmm..


Var i studioet for noen dager siden, men bildene får jeg ikke før i morgen. Stay tuned!

i 2009..

.. kjøpte jeg meg macroobjektiv og tok mine første bilder med det..

.. og synes det var så kjekt at jeg tok enda flere


.. tok jeg bilder i studio for første gang, og mange flere turer ble det!


.. lærte jeg mye nytt i photoshop


.. ble jeg god venn av edderkoppen (neida)


.. var jeg i Paris


.. fant jeg et LOMO-kamera på loftet


.. hadde jeg det mye gøy med bokeh


.. forelsket jeg meg i 50mm'en f/1.4

Alt i alt har det vært et utrolig bra år. Det er rart å tenke på hvor mye mer jeg kan nå enn for ett år siden. Håper 2010 blir like bra!

til dereJeg får bare flere og flere følgere på bloglovin, og statistikken går høyere og høyere for hver dag. Jeg er så utrolig nysgjerrig på hvem dere egentlig er! Blir veldig glad hvis du vil svare meg på disse 4 spørsmålene :)

1. Hva heter du, og hvor gammel er du?
2. Hvor lenge har du lest bloggen min?
3. Hvordan fant du ut om den?
4. Har du blogg? I så fall, legg igjen en link! Skal anbefale en (foto)blogg, og kanskje det blir en av dere?


bloglovin

Hva liker dere best?Hvis du er snill legger du igjen en kommentar med hva du liker best :)

confessions

img0286
Derfor legger jeg ikke ut så mange bilder av meg selv..
vilikkemere copy
De nydelige bildene er tatt av Andrea.

Tror jeg fortsetter med å holde meg bak kameraet..

svar på spørsmål [del 2]

Når begynte du å fotografere? Det hele begynte vel egentlig da jeg fant ut at det var macrofunksjon på kompaktkameraet mitt, og jeg syntes det var kjempegøy å ta bilder av alle blomstene i hagen. Det var i? 2007 en gang? Jeg holdt faktisk på ganske lenge med dette kameraet! Så kjøpte jeg Nikon D40 for konfirmasjonspengene i 2008, faktisk den 30. April. Og det var vel da det begynte, sånn på skikkelig vertfall. Nå ? et og et halvt år etter ? kan jeg så utrolig mye mer! Gleder meg til å lære enda mer.

Tre bilder tatt med det lille oransje kompaktkameraet:200803160053
Dette er ikke bilder jeg liker nå i dag. 

Hvor får du foto-ideer fra? Åh, over alt! Jeg elsker å lese i tykke, utenlandske moteblader ? de er jo fulle av flotte bilder! Favorittbladene er plastique, dansk og SVA. Jeg leser også et tonn med fotoblogger, ser på hjemmesider til fotografer og ikke minst alle de flinke kollegaene mine på jobb.

Hvor jobber du? Stavanger Foto

Hvor fikk du det redigeringsprogrammet du brukte? Det jeg bruker hjemme (photoshop elements) fikk jeg av pappa. Jeg har en veldig gammel versjon, og jeg har så grusomt lyst på noe bedre! Hvis noen vil sende meg en CS4, send en mail så får du adresse?hehehe..

Hvem er den kuleste du kjenner? Meg selv, vel.

Har du eget mørkerom? Nei, jeg har ikke eget mørkerom. 

Kan du skrive flere innlegg om hvordan man kan få til ulike effekter i photoshop/ når man tar bilder (f.eks. slik hjerte-bokeh og time machine-greiene)? Det kan jeg selvfølgelig! Det eneste som er så dumt er at det tar utrolig lang tid. Skal prøve å gjøre det oftere hvis det er noe dere ønsker.

Hva er det du liker best å ta bilder av? Ååh, vanskelig spørsmål. Jeg har perioder der jeg kun vil ta studiobilder, perioder hvor jeg tar bilder av blomster og insekter, og så har jeg perioder der jeg prøver ut masse nytt. Jeg utforsker enda, og har ikke funnet én ting jeg liker bedre enn annet.

Kandu legge ut de 5 favoritt portrettbildene du har tatt? Vel, jeg har ikke tatt så veldig mange portrettbilder, og de jeg har er tatt i studio. Men det må bli disse:untitled4

Hva heter dine 5 favoritt fotoblogger? Jeg leser utrolig mange fotoblogger, men skal jeg velge ut 5 stk. må det bli: Annika Svenmarck, Johanna Lundberg, tittblogg, reflex og Drea.

Favoritt foto- og vanlig blogger? I tillegg til de fem i spørsmålet over, leser jeg fotobloggene til Benedicte, Ida-Maria, Elin og Isabell. Av vanlige blogger er det ikke så veldig mye, men favorittene er Linnéa og Lisaplace.

Hvilke blogger på topplisten leser du? Jeg er ikke så veldig opptatt av topplisten, men det hender jeg titter innom Living Doll og Ulrikke Lund

Hvilke fotografer er dine favoritter? Aner ikke! Det er flaut å si det, men de eneste fotografene jeg vet om er de jeg får vite om på jobb og top model.

På bildet til venstre. Er det slik du har håret nå? Jepp!

Og har dere fortsatt oppstartstilbudet hvor man får med en ekstra blits til D3000-kameraet? Hvor lenge har dere det tilbudet i så fall? Hmm.. aner ikke. Skal finne det ut!

Har du søsken? Ja, en lillebror på 11 og en storesøster på 18.

Hvor lenge har du egentlig vært interessert i foto? Ca. 2 år. For mer detaljer se helt opperst i innlegget.

Hvor får du all kreativitet fra? Jeg er ikke så veldig kreativ, men inspirasjon får jeg fra andre fotoblogger, blader, hjemmesider osv..

Kan du legge ut topp 5 favorittbilder som du har tatt? Denne var ikke lett...

200907040269
Nei, off, dette ble feil. Jeg klarer ikke å finne favorittbildene mine!

Jeg har tenkt å kjøpe meg et speilreflekskamera, og har sett litt på D3000. Er det bra? Har du prøvd det? Jeg trenger et kamera som ikke er så tungt at jeg ikke gidder å ta det med i veska på en jentekveld, men også så bra at jeg kan ta gode bilder. Min far har et D700, så jeg bruker det hvis jeg vil ut å ta de virkelig gode bildene.. Hvis faren din har en D700 så kan du jo bare kidnappe det og flykte? Det hadde jeg gjort. Neida. Et D3000 er et bra valg hvis du er opptatt av at det skal være lett og ta med seg i veska på jentekveld. Har ikke prøvd det, nei. Og vet heller ikke så veldig mye om det. Det kan godt være det dekker dine behov, men det er ikke et kamera jeg selv hadde kjøpt.

Hva er ditt favoritt objekt? Mener du objektiv? Da er det 50mm f/1.4

Hvilket anbefaler du? Det samme - 50mm f/1.4

Hvilken butikk kjøper du tingene dine i? Stavanger Foto

Hvor mye plass har du på pcen din? På selve laptopen har jeg 280 GB, men har også en ekstern harddisk.

 

Da har jeg svart på alle spørsmålene jeg fikk inn. Håper dere er fornøyde med svarene!


svar på spørsmål [del 1]

Hvordan musikk hører du på? Når jeg blar nedover i iTunes-biblioteket går det for det meste i electronica, electronica/dance, pop, pop/rock og alternativ. Min all time favorittartist er Moby, spesielt sanger som Natural Blues, Porcelain, The Stars og ikke minst In My Heart. Jeg hører også mye på Regina Spektor, Fever Ray, La Roux, Lily Allen, Sia, Yelle osv... I det siste har jeg hatt disse sangene på hjernen: The Dull Flame Of Desire Remix (Björk), Bulletproof og Quicksand (begge av La Roux).

2124592edited1

Du legger ut bilder på bloggen nesten hver dag. Fotograferer du hver dag? Absolutt ikke. Kanskje én gang i uka. Ofte får jeg sånne kick for å ta bilder, og da hender det jeg har et lite lager som varer en stund. Ofte legger jeg ut gamle bilder jeg tar opp igjen på ny. En liten hemmelighet er at jeg ofte lager flere innlegg i helgene, slik at det bare er til å trykke på publiser i et lite friminutt på skolen eller noe slik. 

Går du media? Nei, jeg går vanlig allmenn på Stavanger Katedralskole. 

Hvilket kamera var ditt første? Var du fornøyd med det? Regner med at du tenker speilrefleks? Det var et Nikon D40. Var utrolig fornøyd med det, men følte jeg vokste litt ut av det.

Kan du forklare litt bedre hva du stiller inn kameraet på når man skal ta bokeh-bilder? Jeg bruker program A (på Nikon), og stiller blenderen på det laveste tallet (som er 1.4 på objektivet jeg vanligvis bruker om jeg ønsker bokeh: 50mm 1.4)

Hey, kunne du tenke deg å være min personlige fotograf? Så kan du ta litt intime bilder av meg! Kunne jeg gjerne se for meg, du som er så god med kameraet! HAHA! Med glede.

Liker du Pizza? Jeg elsker pizza!

Jeg har Nikon D40, og har planer om å kjøpe meg nytt kamera til neste år. Noen nikon kameraer du anbefaler? Jeg hadde jo et Nikon D40 selv, før jeg byttet til et D300. Vil absolutt anbefale deg å gjøre det samme. Kunne ikke vært mer fornøyd enn jeg er. Det er noe helt annet å ta bilder med! Opplevelsen blir hundre ganger bedre. Dessverre tror jeg D300 er ute av produksjon, så det er vel ikke mulig å få kjøpt det nytt, men du kan gjøre som meg (hvis du ønsker å spare ca. 5000 kr) og kjøpe brukt. Om du ikke ønsker det, kan du jo se på D300s, som du også kan filme med.

Hvike Kameraer har du?

untitled1

Nikon D40, LOMO LC-A, Nikon D300, Fujifilm V10 og Fuji HD-M (et filmbasert undervannskamera).

Hvilket av kameraene dine liker du best? Selvfølgelig det nye, Nikon D300. Men er også blitt veldig glad i LOMOen!

Jeg er ei jente på 11 år, og har Nikon D60, hvilke andre speilreflekser kan du anbefale meg? Tror egentlig et Nikon D60 holder for nå. Vent heller litt, så vil det være en haug med nye og spennende kameramodeller ute på markedet!

Er du snill? Nei, jeg biter. 

Hva er det du liker best å ta bilder av? Ååh, vanskelig spørsmål. Jeg har perioder der jeg kun vil ta studiobilder, perioder jeg tar bilder av blomster og insekter, perioder hvor jeg kun tar portrettbilder og så har jeg perioder der jeg prøver ut masse nytt. Jeg utforsker enda, og har ikke funnet én ting jeg liker bedre enn annet.

 

I morgen kommer det svar på blant annet hvilke blogger jeg leser, favorittbilder og hvor jeg henter inspirasjon fra! Hvis du ønsker å stille meg spørsmål, vennligst spør i dette innlegget.


min aller første spørsmålsrunde

AVSLUTTET AVSLUTTET AVSLUTTET AVSLUTTET AVSLUTTET AVSLUTTET
I og med at jeg har fått en del spørsmål på bloggen i det siste, tenkte jeg å kjøre i gang en spørsmålsrunde. Det kan være alt fra hvilke blogger jeg leser til favorittobjektiv. Spør i vei :)

edit1edited2

dsc04766edited2 copy

JIPPI

GJETT HVA JEG SKAL KJØPE MEG

o-m-g

nikoncake
www.acpinfo.org/blog/2009/05/04/nikon-cake/
Fotograf: Maria Felton (hjemmeside)
Jeg har ikke tatt dette bildet!

Hvis jeg ikke får kamerakake på bursdagen min blir jeg SKUFFA.

jeg er en av finalistene!

Jeg er med videre i Benedictes fotokonkurranse. Mitt bilde er nr. 8 (hint hint).
Tulla. Gå inn og stem på din favoritt, men jeg blir utrolig glad hvis det er meg!

Trykk her for å stemme.

Bidrag: ukens bilde

dsc0201

Med dette bildet ønsker jeg å delta i  Benedictes fotokonkurranse/ukens bilde med tema svart/hvit.
Premien er et close-up filter +10 fra TVspelsweb.

Wish me luck!

hvilket skal jeg bruke?

3977988310dd7bca3770b copy

I disse tider (hehe) holder Benedicte en fotokonkurranse med tema svart/hvit. Er ikke så veldig keen på alle disse konkurransene, men svart/hvit-bilder har jeg faktisk en del av. Så hvorfor ikke? Det er til og med premie. JIPPI.

Så til poenget:

Hvilket mener du jeg burde bruke?
Eller for dere pessimister - hvilket skal jeg ABSOLUTT ikke bruke?

nei, det er ikke mitt studio

untitled2

Bilde1/eget, bilde2/stavangerfoto.no

Mange av dere spør meg om jeg har eget studio. Skulle ønske svaret var ja, men har nok ikke det. Studioet låner jeg der jeg jobber, på Stavanger foto. Og hvis det er noen stavangerfolk som ønsker å prøve seg på noen studiobilder er det bare å gå inn på nettsidene (her) og booke en time!

Gleder meg til jeg får eget hus. Da skal jeg såå ha mitt eget studio.

Forresten, er det noen av dere lesere som har fotoblogg? Sleng igjen en link!
Tenkte jeg kunne lage en liten liste med fotoblogger jeg leser (eller, ser på).

999

untitled1

Hvem vil skrive kommentar nr. 1000?


dsc1293
Nikon D200, 60mm macro

The Time Machine

Nå er artikkelen om The Time Machine ute på Stavanger Foto sin hjemmeside. Dere husker kanskje bildene av dråpene og de knuste glassene, hvor dere lurte på hvordan jeg hadde fått det til. Nå kan dere lese her hvis dere fortsatt lurer.

untitled1

For å se de eldre innleggene trykk her, her, her og her.

dere bestemmer

I det siste har jeg hatt lite bilder å legge ut og må statig vekk stille meg selv spørsmålet hvilke bilder vil jeg egentlig legge ut? Bilder har jeg ingen mangel på, og av de 30 000 bildene jeg har samlet opp på harddiscen er det ingen problem å finne noe jeg kan legge ut. Problemet ligger i om jeg kun skal legge ut de bildene jeg er aller mest fornøyd med, eller om jeg også skal legge ut bilder jeg er mindre fornøyd med.

I og med at det faktisk er dere som skal se på bildene så skal dere få bestemme.

Skal jeg legge ut flere bilder og blogge oftere eller kun når jeg har noe jeg selv er fornøyd med?

9584edited1

nytt design

Trenger vel strengt tatt ikke fortelle dere at desginet er nytt, for jeg regner med at dere ser det. Har lyst på et utrolig kult design en gang, men jeg må finne noen som kan hjelpe meg. Ellers kan dere jo si hva dere synes? Noen som absolutt hater det? Skrik ut.

Slenger med et gammelt bilde.
857995
Nikon D40, 18-55mm

nå har jeg vært flink

Nå har jeg vært flink pike og fikset på hele "bilder"-siden. Til og med sortert etter kategorier! Trykk her eller på bilder i menyen under headeren for å se. Ris og ros blir hjertelig tatt imot.

untitled3

jeg er hjemme igjen!

Nå er jeg tilbake, og i morgen kommer det masse bilder!

oppdateringer

Nå har jeg vært flink pike og oppdatert hele utstyrsiden. Trykk her eller på "utstyr" i menyen under headeren.

rrrandom

Telenors sommerkonkurranse

For tiden holder Telenor og Elite Foto en fotokonkurranse med tema minner du vil ta vare på. For å se mitt bidrag trykk her, og det hadde jo vært utrolig kjekt om du ville legge igjen en stemme. Ønsker du selv å delta kan du trykke her.

premier

juks? neh..

dsc7591

mariselv
Foto: Andreas Anderson, Nikon D3x

fotoalbum!

dscf0j314

Nye bilder av meg (woho)

Har oppdatert litt på siden om meg selv. Trykk på "mari" i menyen under headeren eller her.

2009 05 3107542009 05 310808

bloglovin

Skulle akkurat til å lage meg en bloglovin-bruker da jeg fant ut at jeg hadde fra før av. Jeg hadde til og med 9 prenumeranter uten at jeg visste det! Ønsker du å følge min blogg på bloglovin trykk her eller på ikonet til høyre i margen.

Er det noen av dere som vet hvordan jeg får bloglovin-ikonet inn i innlegget?

Edit: jeg klarte det


 bloglovin

info

Jeg holder på med designet. Det er ikke ferdig.

jobb i fotobutikk

Mange av dere spør meg om jobben jeg har i fotobutikk, så jeg kan vel fortelle dere litt om den.

Første gang jeg jobbet der var i arbeidsuka, men nå har jeg fått fast jobb. Jeg jobber hver lørdag fra ni til to, og jeg trives virkelig kjempegodt! Vi gjør utrolig mye forskjellig, så det blir vanskelig å si hva jeg driver med. Vi har butikk, studio, kursrommer, lab, verksted og mye mer.

For det meste står jeg i kassen, for det er jo først og fremst butikk vi er (tror jeg?). I kassen tar jeg imot bestillinger og leverer ut, selger utstyr og ting og tang. Nå i disse dager blir det også mye passbilder. Ellers sitter jeg litt i photoshop og mye mye mer.

Å jobbe i fotobutikk når en er interessert i fotografering er jo selvsagt alle tiders. For meg blir det litt gratis opplæring og en rekke gode tilbud. For å nevne noe: billigere utstyr, gratis kurser, låning av studio og billig fremkalling.

Forresten, her er hjemmesidene til to av de jeg jobber med:
Jonas
Truls

dsc0013
Veggen min har fått lide av billig fremkalling.

konkurranse: pictureit

sauifarta

Dette er mitt bidrag til Ida sin konkurranse. Temaet er dyr, og bildene jeg tok av lammene er vel faktisk de eneste bildene jeg har av dyr, så det var ikke så mye å velge i.

Nå skal jeg ha en pause med konkurranser, og heller prøve å få tatt noen nye bilder. Reiser til hytta i helga, så håper jeg klarer å komme meg ut og ta litt nytt.

Fortsatt god langhelg!

nytt design?

Jeg kom på en ting i dag: det designet jeg har nå har jeg hatt ganske lenge. Jeg trenger kanskje noe nytt, men er egentlig ganske fornøyd med hvordan det er nå. Det er på en måte slik jeg er vant med å ha bloggen. Men det er jo dere som skal se på det, så da er det opp til dere.

Hvis dere er positive til dette skal jeg få laget meg et nytt, og det blir da opp til dere hvilket det blir.

header fugl

Her er noen gamle bilder. Bildene er tatt med digitalkamera for snart to år siden.

tree with the sea copy

200803160004copy copy

Så, skal jeg få meg et nytt design eller fortsette med det gamle?

stem på meg, da!

Som jeg skrev i forrige innlegg deltok jeg i Ida-Marie sin fotokonkurranse. Det er nå opp til seerne hvem som vinner, og det hadde jo vært utrolig kult å vertfall fått noen få stemmer. Men for all del, stem på det bildet du liker best. Trykk HER for å stemme.

--------------------------------------------------------------------
 
Et gammel bilde gjort om til polaroid-bilde.
bloggsol

Forresten, hva synes dere om disse bildene?
Skal jeg fortsette med det?

mitt bidrag

200904120118

Ida-Marie holder fotokonkurranse, og dette er da mitt bidrag. Temaet var natur, og dette bildet er jo.. bare natur. Det er ingen spesiell grunn til at jeg valgte akkurat dette bildet, jeg var faktisk så usikker på hva jeg skulle velge at Torstein

Husk å besøke bloggen til Ida-Marie, www.pictureit.blogg.no! måtte velge for meg. Takk til Torstein.

om meg

Hei og velkommen til min fotoblogg. Jeg er 17 år og går i første klasse på Stavanger katedralskole. I fritiden liker jeg å danse og turne, være med venner og selvfølgelig ta bilder/redigere bilder. I tillegg jobber jeg på Stavanger foto, hvor jeg stortrives. Her lærer jeg utrolig mye nytt hver dag - enten det er om kamera generelt eller nye tips og triks i photoshop.

Fotografering har jeg drevet med i snart to år nå. Har alltid likt meg bak kameraet, men det var først da jeg kjøpte meg speilrefleks (Nikon D40) etter konfirmasjonen at jeg ble frelst. Etter dette har jeg vokst utav både én og to kamerabager og nytt fotoutstyr står fortsatt på ønskelisten. For å lese mer om mitt utstyr klikk her.

Har du noen spørsmål? Sleng igjen en kommentar og jeg svarer!


Fresh pair of eyes

Jeg leter etter bloggere med samme interesse som meg - fotografering.
Tar du bilder? Har du en blogg? Fortell meg om den!
- og om du ikke har din egen, vet du om noen andre som tar fine bilder?

Jeg vil vite om dere alle :)


Slenger med et klisjébilde.
200901010076

.

http://bloggurat.net/minblogg/registrere/9770cde01fd36e3c44a18a758337ecdceec2860c


Jeg har plassert min blogg i <a href="http://bloggurat.net/kart/registrere/10788/stavanger">Stavanger</a> på <a href="http://bloggurat.net/kart/">norske bloggkart</a>!

Jeg har blitt vurdert!

Ida Marie har vurdert bloggen min. For å se vurderingen trykk her.

lala

Ehm. Ignorer igjen.

Jeg har plassert min blogg i <a href="http://bloggurat.net/kart/registrere/10788/stavanger">Stavanger</a> på <a href="http://bloggurat.net/kart/">norske bloggkart</a>!

bare ignorer denne

http://bloggurat.net/minblogg/registrere/c36509946bdfe3021b2a8ca90c7c2921368e59d6

Fotoblogg

Torstein sin blogg (trykk her!)
En venn av meg som også har en fotoblogg! Skjekk den ut - flotte bilder.

kontakt

mail: mari_mari_111@hotmail.com

bilder av meghits