NÅ DRAR JEG TIL HOVE OG LANDSLEIR


Nikon D300, Nikon 24-70mm f/2.8  //  modell: Meliha Beglerovic

Kommer hjem 10. juli. Snakkes!

bloglovinFør/etter: Jackie's Strength

Image and video hosting by TinyPic
Se flere bilder fra denne serien her og her.

bloglovinfør/etter: la fille aux cheveux rouges


Fikk spørsmål i forrige innlegg om jeg ikke kunne vise før/etter av dette bildet. Selvfølgelig! Desverre kan jeg ikke si hvordan jeg har redigert det, for jeg husker ikke hvor jeg lastet ned den ene actionen jeg brukte. Er du interessert i å se resten av bildene fra denne serien kan du trykke her og her.

bloglovin 

før/etter: ylvis
Image and video hosting by TinyPic
Opprinnelig innlegg  //  Modell: Ylva S. Mobæk

Hadde egentlig tenkt å forklare hvordan jeg har gjort, men jeg husker ikke hvor jeg lastet ned actionen jeg brukte. Så, det er lite vits. Hvis du lurer på hvordan du laster ned gratis actions trykk her.

Skal så fort som mulig få laget et innlegg om hvordan jeg lager animasjonene mine :)

bloglovin

før/etter: cecilie

I morgen plukker jeg ut de fem bidragene som er videre til avstemming, så i dag er siste frist for å bli med i konkurransen!

bloglovin

før/etter: paprika i vann


Nikon D3x, 50mm f/1.8, studioutstyr  //  fotograf: Andreas Anderson & Mari Halvorsen

Da jeg postet dette innlegget var det mange som lurte på hvordan jeg og Andreas hadde gjort. Tror egentlig bildet under snakker for seg selv!bloglovin

før/etter: snøkrystaller

Det er egentlig litt flaut å vise de dårlige før-bildene, men jeg vet mange av dere liker å se dem - så vær så god! Har ikke gjort så mye mer enn å lysne dem opp.

Image and video hosting by TinyPic
For deg som ønsker å studere bildet: originalinnlegg

Image and video hosting by TinyPic

bloglovin

før/etter: marie

Image and video hosting by TinyPic
Nikon D40, Nikon 50mm f/1.4, studioutstyr

Var dette en grei måte å vise det på, eller liker dere bedre den vanlige måten?

bloglovin

før/etter: pink flowers
Nikon D40, 60mm f/2.8 macro

Et kjempegammelt bilde jeg tok første dagen med macrolinsen. Har gjort veldig mye i photoshop, men det er så lenge siden at jeg husker ikke steg for steg. Jeg husker kun at jeg gjorde det utrolig mye lysere i levels og med dodge tool, og at fargene skiftet jeg med noe som heter color variations (i PS elements).

 bloglovin

før/etter: gammel klokke
Nikon D40, 18-55mm f/3.5-5.6

Første gang jeg prøver meg på denne effekten, og jeg må si at jeg ikke er særlig fornøyd. Men øvelse gjør mester! Og jeg trenger virkelig øvelse for å få det til å se mer naturlig ut. Og hvis det er noen som lurer på hvordan man gjør det, så orker jeg ikke å bruke flere timer på å lage en forklaring, når jeg like gjerne kan legge ut videoen jeg brukte:Hvis det er noen der ute som tester det ut, legg gjerne igjen en link til bloggen din hvis du publiserer det! :)

bloglovin

før/etter: kitty
Nikon D300, 50mm f/1.4

Det blir litt cat attack nå, men det har ser slik at jeg har zero inspirasjon, og heller ikke tid til å ta det jeg vil i studioet. Så da blir det til å bla i arkivet og redigere bilder jeg har oversett.

Har forresten tatt en liten vri i dag, og viser dere før-bildet. Liker egentlig ikke å vise hvor håpløse bildene egentlig er, men når jeg leser andre fotoblogger elsker jeg å se hvordan bildet egentlig ser ut. Så...

Vil dere se mer før/etter?

før/etter: grr

dsc0967


Nikon D40, 18-55mm f/3.5-5.6

hits